BALIKESİR / HAVRAN - KOCASEYİT ORTAOKULU

736432meb.k12.tr
KOCASEYİT MAH. 23035 SK. KOCASEYIT ORTAOKULU BLOK NO 4 HAVRAN / BALIKESİR
Vizyon
Geleceğin en idealist en çalışkan ve en renkli çiçeklerini hayat bahçesine kazandıran bir Okul olmaktır. Çevrenin eğitim merkezi olarak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, eğitimi ve sosyal etkinlikleriyle fark edilen , demokratik bir okul oluşturmaktır.
Misyon
Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği biz çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız. Öğrencilerimizi; Ulusal değerleri tanıyan, kendine güvenen bireyler olarak, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve hayata hazırlamaktır.
Kaloriferli
KÖY ARAÇLARI İLE SAĞLANMAKTADIR.
İL MERKEZİNE 96 KM, İLÇE MERKEZİNE 12KM UZAKLIKTADIR.